Ayar: “Milletvekili Transferiyle Hükümet Değiştirme Devri Bitecek”

Ayar: “Milletvekili Transferiyle Hükümet Değiştirme Devri Bitecek”
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, “90’lı yıllarda olduğu gibi, 3-5 tane milletvekilini ikna edip hükümeti meclis yoluyla değiştirebiliyorlardı. Bundan sonra hükümeti milletin kendisi tayin edecek” dedi.

AK Parti  Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize’nin Fındıklı ilçesinde 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikli referandumu için vatandaşlarla bir araya gelmeye ve yeni sistemi anlatmaya devam ediyor.

“BÜROKRATİK VESAYETİN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORLAR”

Ayar, “90’lı yıllarda olduğu gibi, 3-5 tane milletvekilini ikna edip hükümeti meclis yoluyla değiştirebiliyordunuz. Milletin vermediği iktidarı meclisteki ayak oyunlarıyla veya bir takım yerlerden düğmeye basılmasıyla istediğiniz hükümeti elde ediyordunuz. Bunun devam etmesini istiyorlar. Bu devam etmeyecek.” dedi.

“MESELENİN ÖZÜ MİLLETİN KARARINDAN KORKMALARIDIR”

Ayar, “Milletin yetki vermediklerini bundan sonra iktidarda görmeyeceğiz. Yürütmeyi bundan sonra artık milletin ta kendisi tayin edecek. Bütün meselenin özü budur.” diye konuştu.

hikmet-ayar-esnaf-ziyaretinde-(1).jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretinde-(2).jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretinde-(3).jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretinde-(4).jpg