Ayar, Projeleri Takip Ediyoruz

Ayar, Projeleri Takip Ediyoruz
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı ve Alaettin Serdar İle Birlikte Rize İçin Devam Eden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı ve Alaettin Serdar İle Birlikte Trabzon'da iki  kurumu ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu ve Rize İçin Devam Eden Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı.

İlk olarak Trabzon 22.Bölge Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet, burada Trabzon 22.Bölge DSİ Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu'nun konuğu oldu.

ak-parti-rize.jpg

Yaklaşık bir saatlik ziyarette başta Rize'de şehir içindeki derelerin ıslahına yönelik başlatılan projelerin durumu, Rize'nin batı bölgesindeki ilçe ve beldelerin su ihtiyacını karşılayacak olan Varda yaylası su çalışmaları ve Derepazarı Liman köy -Tersane Köyü mevkilerindeki derelerin ıslahı çalışmaları hakkında bilgiler alan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar "Şehrimiz için önem arz eden bu ve bunun gibi projeleri yakından ve itina ile takip etmekteyiz" ifadesini kullandı.

hikmet-ayar.20130518161656.jpg

Gerçekleşen ziyarette çeşitli konulara değinen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar DSİ Rize şubesine ek personel talebinde de bulunarak Trabzon 22.Bölge DSİ Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu'na veda etti.

Gerçekleşen ziyaretin ardından bir sonraki durakları olan Trabzon Karayolları 10. Bölge Müdürlüğüne giden Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı ve Alaettin Serdar, burada Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer ile bir araya geldi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Karayolları olarak gerçekleştirilen çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Rize için büyük proje olarak adlandırılan Ovit Tüneli ve Güney Çevre Yolu Hakkında gelinen nokta ve bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda kapsamlı bir bilgi aldı.

Ovit Tüneli ve Güney Çevre yolu dışında Rize'de çalışmaları devam eden İkizdere yolu 2. etap çalışmaları, Derepazarı-Kendirli yolu ve Gündoğdu-Veliköy yolları hakkında bilgiler alan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'de yapımı muhtemel diğer yol çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı ve Alaettin Serdar Trabzon'dan ayrılarak Rize'ye hareket etti.