Ayar STK'ları Ziyaret Etti

Ayar STK'ları Ziyaret Etti
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Beraberindeki AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Geçtiğimiz Haftalarda Gerçekleşen Seçimlerle Göreve Gelen Kurum Başkanlarını Makamlarında Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerini Sundular.
İlk Olarak Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri burada Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini sundu.
rtb.20130528221616.jpg
Daha sonra Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına yeniden gelen Muammer Berberoğlu'na konuk olan Ayar ve beraberindeki heyet, Berberoğlu'na önceki dönemlerde olduğu gibi yeniden başarılar diledi.
bb.20130528221331.jpg
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet buradaki temaslarının ardından son olarak Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine yeni seçilen Şaban Karamehmetoğlu'un makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
ddas.jpg
 
Gittiği ziyaretlerde ortak fikir olarak Rize'nin kalkınması için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor mesajını veren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, siyasi irade olarak üzerlerine düşen görevi her zaman yapmaya hazır olduklarının altını çizerek "Rize'nin çıkarları doğrultusunda el ele verip çalışmalıyız " şeklinde konuştu.
rer.20130528221916.jpg