Ayar ve Ekibi Tevfik İleri Sergisinde

Ayar ve Ekibi Tevfik İleri Sergisinde
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Tevfik İleri 50 Yıl, 50 Kelime” fotoğraf sergisini gezerek fotoğrafları tek tek inceledi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tevfik İleri’yi Anma Programları kapsamında düzenlenen  “Tevfik İleri 50 Yıl, 50 Kelime” fotoğraf  sergisini gezerek fotoğrafları tek tek inceledi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Tevfik İleri’yi anma programları kapsamında sergilen, Tevfik ileri’nin hayat hikâyesinin anlatıldığı “Tevfik İleri 50 Yıl,50 kelime” fotoğraf sergisi ziyaretine il yönetimi tam kadro olarak katıldı.  Ayar ve yönetim kurlu üyeleri, Tevfik İleri’nin hayatını konu alan sergideki fotoğrafları tek tek inceledi.

hikmet-ayar-ve-ekibi-tevfik-ileri-sergisinde-1.jpg

Ayar, sergi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; “Bu tür sergiler insan ufkuna bir pencere açıyor. Şahsen ben o pencerenin ufkuma açıldığını açıldığını fark ettim. Bu vesile ile Tevfik İleri’yi başta bizler olmak üzere iyi tanımak, bilmek,  öğrenmek zorundayız. Yeni kuşaklara aktarmak zorunda olduğumuzu fark ettik. Bu tür etkinliklerin bu tür faydası var. Onun için katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

hikmet-ayar-ve-ekibi-tevfik-ileri-sergisinde-2.jpg

hikmet-ayar-ve-ekibi-tevfik-ileri-sergisinde-3.jpg