Ayar ve Kotil Açılışta Birarada

Ayar ve Kotil Açılışta Birarada
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil'le birlikte işyeri açılışına katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, işadamı Yakup Kotil tarafından Hamidiye Mahallesinde açılışı yapılan Yeşil Mavi adlı et balık restaurantının açılışına katıldı. Açılışa ayrıca, CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık da katıldı.

Milletvekili adayı Ayar'a İl Başkan Yardımcısı Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Öztürk, İl Yönetim Kurulu üyesi ve belediye Meclis üyesi Ali Rıza Sancaktutan, Merkez İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Coşkun Yeğen, Merkez İlçe Başkan yardımcıları Sinan Eyüpoğlu, Abdullah Karali, Tevfik Çakır, Nurgül Beşikçi, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emel Kahraman, Belediye Meclis üyesi Saffet Kopuz eşlik etti.

milletvekili-adayi-hikmet-ayar-isyeri-acilisina-katildi-1.jpg

Milletvekili adayı Ayar iş yeri açılışını Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Kotil'le birlikte gerçekleştirdi. Ayar " Açılışını yapmış olduğumuz bu işyerimizin özelde Hamidiye Mahallemize genelde ise tüm Rize'mize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin" dedi.

İşyeri açılışından sonra Milletvekili adayı Ayar ve beraberindeki ekip Temel Kotil'le birlikte Hamidiye Mahallesindeki esnaflarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

milletvekili-adayi-hikmet-ayar-isyeri-acilisina-katildi2.jpg

milletvekili-adayi-hikmet-ayar-isyeri-acilisina-katildi3.jpg