Ayar: “Yüzyıllar Boyunca Konuşulacak”

Ayar: “Yüzyıllar Boyunca Konuşulacak”
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek bu seçimin yüzyıllar boyunca konuşulacağını söyledi.

Derepazarı ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katılan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek bu seçimin yüzyıllar boyunca konuşulacağını söyledi.

Her gün farklı bir ilçede iftar programına katılan AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Derepazarı ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı iftar programa İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri, belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. İftar programına ayrıca Derepazarı kaymakamı Tunahan Çil de katıldı.

derepazarinda-iftar-yemegi-3.jpg

Yemek sonrası bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Bu akşam bizleri bu denli görkemli ve kalabalık bir iftarda buluşturan ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 10 Ağustos Türkiye cumhuriyeti için çok önemli bir tarih olacaktır. Yüzyıllar boyunca konuşulacak bir tarih olacaktır. Bunun önemini sizler biliyorsunuz. 10 Ağustosta inşallah Derepazarı da Rize’de ve tüm Türkiye’mizle beraber üzerine düşeni yapacağına inanıyorum.”

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.20140722125524.jpg

Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ise konuşmasında, “Birlik beraberlik ve huzur yemeği olarak ifade etmiş olduğumuz bu iftar soframıza teşrif etmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.“ dedi.

derepazarinda-iftar-yemegi.jpg