Ayar'dan Başarı Dileği Dolu Bir Mesaj

Ayar'dan Başarı Dileği Dolu Bir Mesaj
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 2014-2015 Eğitim öğretim yılının açılış günü olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, idareci, öğretmen, eğitim çalışanı, veli ve öğrencilere üstün başarılar dileyerek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesini temenni ettiği mesajında şunları kaydetti:

İnsanın davranışlarını biçimlendiren ve ona vasıf kazandıran en önemli unsur, eğitimdir. İyi bir eğitim, bir toplumu geri kalmışlıktan kurtardığı gibi modern, ileri, aydın bir toplum haline de getirir.

Türkiye’nin teminatı olan siz evlatlarımız bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin yüksek eğitim kalitesi ile buluşarak donanımlı alanlarda eğitim öğretim görmeniz olmazsa olmazımızdır.

Çağımızın bilgi çağı olduğunu bilerek sizlerin hizmetine sunulmakta olan tüm teknolojik imkânlardan en üst düzeyde faydalanmanızı arzu ediyorum. Güçlü bir Türkiye sizlerin kaliteli eğitim ve öğretim görmeniz ile mümkündür. Rize'mizi ve ülkemizi şu an bulunduğu yüksek konumdan daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması sizlerin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı sizlersiniz.

Bu vesileyle 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının tüm idareci, öğretmen, eğitim çalışanı, veli ve tüm öğrencilerimize üstün başarılar ve hayırlar getirmesini temenni ederim.