Ayar'dan Gündemi Sarsacak Açıklamalar!

Ayar'dan Gündemi Sarsacak Açıklamalar!
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Erdoğan'ın Rize gezisini değerlendirdi, gündemle ilgili konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek geçtiğimiz hafta içerisinde 5 günlük Rize ziyareti gerçekleştiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretini değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran İl Başkanı Ayar, Başbakan Erdoğan'ın Rize'deki karşılama töreninin Trabzon'dakinden sönük kaldığı iddialarını yalanladı ve o tür haberleri yapanların kendilerinin de yaptıkları habere inanmadıklarını düşündüğünü ifade ederek ithamlara cevap vermeyi ve bu tür haberleri yapanlarla muhatap olmayı düşünmediklerini açıkladı. Ayar, ayrıca Rize'nin nüfus olarak küçük ilçelerinden olan Çamlıhemşin ilçesindeki kalabalığın diğer partilerin il mitinglerinde bile olmadığını sözlerine ekledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar beraberinde İl Başkan Yardımcıları Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu, İsmail Soba, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı ile Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyaretini Ak Parti Rize İl Başkanlığında düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında değerlendirdi.

muhammet-avci-hikmet-ayar-ismail-soba.jpg

HEM RİZE MERKEZ'DEKİ HEM GÜNEYSU'DAKİ KARŞILAMA TÖRENLERİ YOĞUN İLGİ ALTINDA GERÇEKLEŞTİ

Başkan Ayar değerlendirme açıklamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 günlük Rize ziyaretinin öngörülen saatten 2-3 saat daha gecikmeli başlamış olmasına rağmen Rize Merkez ve Güneysu ilçesinde düzenlenen her iki karşılama törenine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini bu yoğun ilgiden dolayı hem teşkilata hem de Rize halkına teşekkür ederek şükranlarını sundu. Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyareti kapsamında Ak Parti Teşkilatlarıyla bir araya geldiğini ifade eden Ayar, yaklaşan yerel seçimler öncesi  Sayın Başbakan Erdoğan’dan yol haritasını aldıklarını belirtti.

ÇAMLIHEMŞİN'DEKİ KALABALIK DİĞER PARTİLERİN İL MİTİNGLERİNDE BİLE OLMUYOR

Ayar, Rizelilerin Başbakan Erdoğan’ın ilçelerde düzenlemiş olduğu ziyaretlere büyük ilgi gösterdiğini bu ilginin Başbakan Erdoğan’ın 4 ilçedeki ziyaretlerini adeta mitinge çevirdiğini kaydederek “Sayın Başbakanımız bir otelin açılış kurdelasını kesmek üzere Ayder’e giderken yol üzerinde toplanan kalabalıkla sohbet etti. Hemşerilerimizin ilgisi o kadar yoğun oldu ki 4 ilçemizde adeta mitingler yapmış olduk. Çamlıhemşin gibi küçük bir ilçemizde bile toplanan kalabalık başka partilerin il ölçeğinde yaptıkları mitinglerde toplayamadıkları kalabalıktı. Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçe teşkilatlarımıza ve halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

RİZE İÇİN SEFERBER OLDUK

Ayar sözlerini şöyle sürdürdü: Başbakan Erdoğan’ın Rize programında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın zaman zaman programlara eşlik ettiğini belirten Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan başta olmak üzere birçok kurumumuzun genel müdürü, bölge müdürü, bazı bakanlıklarımızın müsteşar ve müsteşar yardımcıları da programlarımıza katılmışlardır. Gerek bakanlarımızla gerekse genel müdürlerimizle yaptığımız özel toplantılarda Rizemizin birçok sorununu masaya yatırdık, çözüm yollarını istişare ettik. Devam eden projelerle ilgili varsa tıkanıklıklar giderildi. Hızlandırılması için gerekli adımlar atıldı. Sayın Başbakanımıza, bakanlarımıza, bürokratlarımıza Rizemizin meselelerine göstermiş oldukları ilgi, alaka, hassasiyetten dolayı tüm Rizeliler adına teşekkürlerimi arz ediyorum

ak-parti-rize-toplanti.jpg

Sayın Başbakanımızın 5 günlük Rize programı esnasında teşkilatlarımızın gayretlerine, halkımızın yoğun ilgisine bir kere daha şükranlarımı sunarken program boyunca can siparene görev yapan emniyet mensuplarımız başta olmak üzere tüm kamu görevlilerine, siz basın mensubu kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Tüm bu programlar esnasında güvenlik veya başka nedenlerle birilerini rahatsız etmiş, incitmiş olabiliriz. Bunun için herkesten özür diliyoruz. Tüm halkımıza, hemşerilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KENDİ YAZDIKLARINA İNANMAYANLARLA MUHATAP OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Ayar, Başbakan Erdoğan’ın Rize’deki karşılama töreninin  Trabzon’da yapılan karşılama töreni dolayısıyla Rize İl Teşkilatının Trabzon İl Teşkilatının gölgesinde kaldığı şeklinde bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere yönelik “ Onu bizde okuduk. Oldukça lokal ve onu yazan arkadaşların yazdıklarına inanmadıklarını, yazmış olmak için yazdıklarını düşünüyorum. Genellikle bu tür ithamlara da çok cevap vermemeyi muhatap olmamayı düşünüyoruz. Sayın Başbakanımızın ve Sayın Bakanlarımızın karşılanışı gelişi gidişindeki durumu en iyi sizler daha iyi takip ediyorsunuz. Bizler de otobüsün üzerindeydik gördük ve bu konuda teşekkür de aldık, tebrikte edildik. Hem Bakanlarımız hemde bu işi takip eden herkes bunu takdir etmiştir. Daha iyisi olabilir miydi? Elbetteki her şeyin daha iyisi de daha kötüsü de vardır. Ben Rizeli hemşerilerime ve teşkilatımıza bu konuda tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bazı yazan çizen arkadaşların ne amaçla olduğunu anlamakta zorlandığımız açıklamaları olabilir. Varsın onlar o tavırlarda devam etsinler bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin hiç kimseye karne verme hakkına sahip olmadığını düşünüyoruz. Teşkilatçılık anlamında bizim karnemizi teşkilatımız hizmetler noktasındaki karnemizi de millet verir. Hep böyle olmuştur bundan sonra da böyle olacaktır." dedi.