Ayar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Ayar'dan Öğretmenler Günü Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Toplumların gelişip modern bir hal almasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Ayar, öğretmenlerin toplumların gelişmesinde ve modern bir hal almasında en büyük paya sahip olduğunu ve onların çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ederek, “Ülkemizin 81 ilinde her türlü zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveri ve şevkle yerine getiren kıymetli öğretmenlerimizin çalışmaları hiç şüphesiz takdire şayandır.” diye konuştu.

İktidarları döneminde öğretmenleri her açıdan güçlendirmek ve çalışma alanlarında daha rahat ve güvenli bir ortam sağlamak için çalıştıklarını, öğretmenlerin özlük haklarının iyileştirilmesi, mesleki gelişimlerinin desteklenmesi ve eğitim ortamlarının iyileştirilmesi gibi konularda çalışmalar yapıldığını belirten İl Başkanı Ayar, şöyle konuştu: “Eğitim dünyayı değiştirmek için kullanılabilecek en güçlü araçtır. Bu gücü en iyi şekilde kullanacak olan öğretmenlerimizi iktidarlarımız döneminde her açıdan güçlendirmek, çalışma alanlarında daha rahat ve güvenli bir ortam sağlamak için gereken her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Birey; temel bilgi, beceri ve davranışlarını aile içinde kazanmaya başlayıp, kimlik inşasını büyük ölçüde eğitim hayatıyla şekillendirmektedir. Öğretmenlerimizin çalışmaları ve harcadıkları mesai bugünü, yarını ve aydınlık bir geleceği inşa etmek içindir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı adeta bir elmas gibi işleyip, büyük bir titizlikle ve özveriyle açık fikirli, üretken, bilgi ve sorumluluk sahibi topluma faydalı bireyler olarak yetiştiren, geleceğimize yön verecek meslek dallarına ulaştıran eğitmenlerimize minnettarız.”

Ayar, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, öğretmenleri sevgi, saygı ve minnetle selamladığını ifade ederek, “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştiren her türlü şartlarda kutsal görevlerini, büyük bir özveriyle yerine getiren değerli eğitmenlerimizi sevgiyle, saygıyla, minnetle selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum” dedi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum