Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Ayder Kış Sporları Merkezi Değerlendirme Toplantısı Rize Valisi Nurullah Çakır’ın başkanlığında, Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Vali Nurullah Çakır'ın yanı sıra Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Kalkan, Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda Ayder Yaylası Kış Sporları Merkezi ve Doğu Karadeniz Turizm Master Planı çerçevesinde yapılması planlanan yayla yolları değerlendirildi. Kurum ve kuruluşların söz konusu çalışmalar hakkında üzerlerine düşen görevleri titizlikle takip etmesi gerektiğini vurgulayan Vali Çakır, “Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı Başkanlığında 15 Ağustos 2012 tarihinde düzenlediği İl Koordinasyon Toplantısında da ele alınan, Ayder Yaylası Kış Sporları Merkezi ve Doğu Karadeniz Turizm Master Planı, başta Milletvekillerimiz olmak üzere, İl Özel İdaresinin, turizmcilerin ve tüm tarafların dikkatle takip ve desteklediği bir proje olup, kurum ve kuruluşlarımızın koordinasyonunun sağlanması, işin heyecanının kaybedilmemesi adına, proje kapsamında İlimizdeki çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi gerekmektedir” dedi.

Toplantıda, projenin bundan sonra hızlı ve koordineli bir şekilde yürütülebilmesi için, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney’in başkanlığında yürütülmesi kararlaştırıldı.

ayder-kis-sporlari-merkezi-degerlendirme-toplantisi-yapildi-1.jpg