Ayder'de Ramazan İndirimi

Ayder'de Ramazan İndirimi
Çamlıhemşin Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Ayder Yaylası'nın yaz mevsiminde olduğu gibi Ramazan ayında da turistlere hizmet vereceğini söyledi.

Başkan Ömer Altun, yaptığı açıklamada, yaz mevsiminin vazgeçilmez uğrak yerlerinden olan Ayder Yaylası'nın Rize turizminde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, yayladaki esnafın yaz aylarında olduğu gibi Ramazan ayında da yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti.

Ayder esnafının Ramazan'da iftar ve sahurdaki özel menüleriyle hizmet vereceğini anlatan Altın, ''Ayrıca otel ve pansiyonlar da Ramazan ayı nedeniyle fiyatlarında indirim yaptılar. Böylece daha fazla vatandaşımıza hizmet vermeyi planlıyoruz'' dedi.

Altun, Ayder'e gelen turistlere diğer bölgelerde olduğu gibi tek turizm seçeneği değil, pek çok seçenek sunulduğunu vurgulayarak, ziyaretçilere termal, dağ, doğa turizmi gibi çeşitli alternatifler sunduklarını, turistlerin Ayder'i tercih etmesinin nedenlerinden birisinin de burada pek çok imkan bulabilmeleri olduğunu kaydetti.