Aygöl, Devletin Sokağa Atacak Parası Yok

Aygöl, Devletin Sokağa Atacak Parası Yok
Rize Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunu ifade ederek, devletin güçlü bir devlet olduğunu ama sokağa atacak bir kuruş fazla parası olmadığını söyledi.

Rize Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Meclis Üyeleri Cafer Kuru ve Necati Yıldırım, Özel İdare Yol Ulaşım Hizmetleri Müdür Yasin Kavzoğlu, Yazı İşleri Müdürü Özgen Güven ve Şantiye çalışanlarının katılımıyla Çayeli Şantiyesinde değerlendirme toplantısı yaptı.

2.20141121123608.jpg

Toplantıda hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde sunulması konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğin vurgulayan Aygöl, verimli hizmetin koordineli çalışmadan geçtiğini ifade ederek “ Herkes sorumluluk bilinci ile hareket ederse ortada bir sorun kalmaz. Amacımız vatandaşa hizmet etmek, hizmet ederken, hizmet alıcıları ve hizmet sağlayanların planlı hareket etmelerini sağlayabilmeliyiz.  Bu devlet güçlü bir devlet ama sokağa atacak bir kuruş fazla parası yok “ dedi.

3.20141121123623.jpg

Daha sonra Pazar ilçesine geçen Aygöl ve beraberindeki heyet Subaşı köyü  Birben mahallesi ve Derebaşı mekii arasında yapılması düşünülen bağlantı köprüyle ilgili incelemelerde bulundu. Buradan 221. Hava Radar Kıta Komutanlığı yolunda devam eden asfalt  çalışmasını inceleyen Aygöl, Hava Radar Kıta komutanlığında görevli askerleri ziyaret etti.

sefik-aygol-incelemede-5.jpg

sefik-aygol-incelemede.jpg

sefik-aygol-incelemede-2.jpg

sefik-aygol-incelemede-3.jpg

sefik-aygol-incelemede-4.20141121131709.jpg