Aygün'den Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Tweet

Aygün'den Kılıçdaroğlu'nu Kızdıracak Tweet
CHP içerisinde yapmış olduğu aykırı çıkışlarla gündeme gelen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün bu sözleri CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena kızdıracak.

Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, Cem Vakfı'nın 19. Olağan Genel Kurulu'da yapmış olduğu konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirmişti.
 
 "OYU BİZDEN ALIYORSUN AMA.."
 
'Aleviliğinden onur duymayan biri CHP Genel Başkanı olamaz' diyen Doğan, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan şu ifadelere yer vermişti: "CHP en çok Aleviler'den oy alıyor ama partinin genel başkanı Alevi olduğunu söyleyemiyor. Alevi kanalı olarak bilindiği için bir gün gelip Cem TV'de bir programa konuk olmadı. Oy veren verir vermeyen vermez. Cumhuriyet Halk Partisi kendini gözden geçirmeli. Alevilerle ilgili konuları yüksek sesle konuşmalı. Geçmişte Deniz Baykal alevilerin sorunlarıyla ilgilenmeyince desteği kestik CHP baraj altında kaldı. Biz aynı durumun Kemal Bey'le yaşanmasını istemiyoruz"
 
HÜSEYİN AYGÜN DESTEK VERDİ
 
Son dönemlerde CHP içerisinde yapmış olduğu aykırı çıkışlarla gündeme gelen Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de Twitter hesabından İzzetin Doğan'ın açıklamalarına destek verdi. Aygün mesajında , "Doğan CHP lideri için 'Aleviliğinden onur duymayan biri CHP genel başkanı olamaz' demiş. Günaydın" diyerek CHP'de yaşanacak yeni krizin ilk sinyalini verdi.  
 
İşte Aygün'ün atmış olduğu o tweet;

aygunden-kilicdaroglunu-kizdiracak-tweet.jpg