Ayşe Tolga Karadenizli okurlarıyla D&R'da buluşuyor

Ayşe Tolga Karadenizli okurlarıyla D&R'da buluşuyor
Ayşe Tolga, 24 ve 25 Şubat’ta Rize ve Trabzon’daki D&R mağazalarında Karadenizli okurlarıyla bir araya gelerek, kitaplarını imzalayıp “Kuantum Tezahür Ustalığı” üzerine söyleşi de gerçekleştirecek.

Oyuncu, spiritüalist ve yazar Ayşe Tolga, Trabzon ve Rize’deki D&R mağazalarında gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günlerinde Karadenizli okurlarıyla bir araya gelecek. Tolga, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 16.00’da D&R Rize Şimal AVM’de; 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.30’da D&R Forum Trabzon AVM’de olacak. Ayşe Tolga ayrıca spiritüalizmle ilgilenenler için “Kuantum Tezahür Ustalığı” başlıklı bir de söyleşi gerçekleştirecek.

www.dr.com.tr

Yazar Hakkında

Oyunculuk ve sunuculuk kariyerinin yanı sıra 2004’den beri beslenme sistemleri ve detox, masaj ve vücut terapileri üzerine eğitimlerle başladığı wellness konusundaki uzmanlaşma sürecinde, SPA kurulumu ve yöneticiliği, klinik aromaterapi ve parfümcülük eğitimleriyle ilgi alanlarını zenginleştirmiştir. Cilt ve vücut bakımı konusunda da eğitim alarak uzman estetisyen olan Ayşe, 2007’de Türkiye'nin ilk aromaterapi markası Aisha’yı kurmuş ve yine aynı sene Londra’da bulundan İTHMA’dan mezun olarak Klinik Aromaterapist olmuştur. Sağlıklı yaşam, şifa metodları, güzellik ve estetikle ilgili konuşmalar yapmakta ve kitaplar yazmaktadır.

Kitapları

Ayşe Tolga’nın İyilik Sende, Bereket Sende, Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin, Neysen Onu Çekersin ve Manifest Günlüğü olmak üzere beş eseri bulunmaktadır.

ayse-tolga-karadenizli-okurlariyla-drda-bulusuyor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum