Aziz Yıldırım Çaykur Rizespor Yönetiminin Düzenlediği Kahvaltıya Katıldı

Aziz Yıldırım Çaykur Rizespor Yönetiminin Düzenlediği Kahvaltıya Katıldı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor yönetiminin organize ettiği kahvaltıya katıldı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Çaykur Rizespor kulübü yöneticilerinin de yer aldığı kahvaltıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay, Hedef 1 Milyon Üye proje yöneticisi Miraç Çam ve Trabzonspor maçı delegasyonunda yer alan isimler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından Aziz Yıldırım, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı’ya imzalı Fenerbahçe forması hediye etti.

Fenerbahçe TV mikrofonlarına konuşan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bugün Çaykur Rizespor’un Adanaspor Demirspor’la, Fenerbahçe’nin de Trabzonspor’la karşılaşacağını hatırlatan Yardımcı, “Her iki takıma da başarılar diliyorum. Dostluk devam etsin. Spor; sağlık, dostluk ve kardeşliktir” dedi.

aziz-yildirim-caykur-rizespor-yonetiminin-duzenledigi-ettigi-kahvaltiya-katildi-053.jpg