Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kafilesini Uğurladı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kafilesini Uğurladı
Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncuları Trabzon’a uğurladı.

Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım kaptanlarından Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik heyeti ve oyuncuları Trabzon’a uğurladı. Uçakla Trabzon'a inecek olan Fenerbahçe kafilesi buradna karayoluyla Rize'ye geçecek.

Fenerbahçe’nin 19 kişilik maç kadrosunda ise Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike yer alıyor.

aziz-yildirim-fenerbahce-takimini-trabzona-ugurladi-1.jpg

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bugün öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Trabzon’a hareket etti.

aziz-yildirim-fenerbahce-takimini-trabzona-ugurladi-3.jpg

Hareket öncesinde Can Bartu Tesislerine gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım kaptanlarından Volkan Demirel, teknik ekibi ve takımı yalnız bırakmadı. Yıldırım, Uslu ve Demirel, teknik heyet ve oyuncularla tek tek tokalaşarak, başarılar diledi.

aziz-yildirim-fenerbahce-takimini-trabzona-ugurladi-2.jpg

Fenerbahçe,'nin, yarın deplasmanda oynayacağı Trabzonspor karşılaşması Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

aziz-yildirim-fenerbahce-takimini-trabzona-ugurladi-4.jpg