Aziz Yıldırım: 'Hakemliğinizi bitiririm’

Aziz Yıldırım: 'Hakemliğinizi bitiririm’
Fenerabahçe ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında soyunma odası koridorlarında yaşandığı iddia edilen olay çok konuşulacak cinsten.

Bursaspor’un Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup olduğu maçın ardından yeşil-beyazlı kulüpten şok bir iddia ortaya atıldı. Kulübün genel menajeri Süha Sidal, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın devre arasında soyunma odasın koridorlarına inerek, hakemlere yönelik, ‘Ben federasyon dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitiririm’ dediğini iddia etti.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Bursaspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, şok bir iddia ortaya attı.

Mücadelenin ilk yarısının bitiminin ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın soyunma odası koridorlarına indiğini ifade eden Sidal, “İlk devre bitti. Aziz Yıldırım koridorda hakemleri karşıladı ve ‘Ben federasyon falan dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitiririm’ dedi. Türk futbolu için kara bir gün yaşandı” diye konuştu.

Teknik direktör Hikmet Karaman da yedikleri ikinci golde yan hakemin orta sahaya koşmadığını belirterek, maçın hakemine tepki gösterdi.