Babaocağı Rize'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Korkusu !

Babaocağı Rize'de Cumhurbaşkanı Erdoğan Korkusu !
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memleketi Rize’ye gelecek olması nedeniyle Rize'de hummalı çalışmalar başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14-17 Ekim tarihleri arasında Rize’ye yapacağı ziyaret öncesi Rize’de çalışmalara hız verildi. Vatandaşlar ise çalışma yapılmayan bölgede Erdoğan’ın gelecek olmasından dolayı çalışmaların başlayacağını kinayeli bir şekilde sosyal medyadan günler öncesinden paylaştı. Vatandaşın paylaşımında belirttiği gibi Rize’de Erdoğan seferberliği başlatılarak Erdoğan’ın yol güzergahı üzerinde Rize’de hummalı bir şekilde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Rize’de Vatandaşlar Bu İşi Daha İyi Biliyor… Rizeliler, Hizmetin Ne Zaman Yapılacağını Yetkililerden İyi Biliyor !

Güneysu yol güzergahı üzerinde yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları başlatılırken, kent merkezinde de Karadeniz Sahil Yolu ve Menderes Bulvarında uzayan otlar tırpanlandı. Tırpanlanan otların bir bölümünü ise hayvancılıkla uğraşan vatandaşların bezlere doldurarak aldığı bilgisine ulaşıldı.

Erdoğan Geliyor Çalışıyorlar, Erdoğan Gidiyor Yatıyorlar. Erdoğan Korkusuyla Hizmet Yapıyorlar!

İşte olay53 haber portalımızda ilk olarak 22 Eylül’de yapılan “Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye geliyor” haberinden 3 gün sonra Mustafa Er adlı vatandaşın 25 Eylül (İlk 3 fotoğraf) ve Erdoğan'ın Rize'ye geleceği tarihin netleştiği 4 Ekim tarihli haberden 2 gün sonra 6 Ekim’deki (4. fotoğraf) sosyal medyadan paylaşımları:

rizede-erdogan-korkusu-!-5-002.jpg

rizede-erdogan-korkusu-!-3.jpgrizede-erdogan-korkusu-!-4.jpg

rizede-erdogan-korkusu-!-1.jpgrizede-erdogan-korkusu-7-001.jpgrizede-erdogan-korkusu-8-001.jpg