Badmintonda Raketler Konuştu

Badmintonda Raketler Konuştu
Badmintonda Rize Birincileri Belli Oldu...

2010 - 2011 Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Federasyonu Liseler Arası Kız - Erkek Badminton İl Şampiyonası 12 takımın katılımıyla nefes kesen karşılaşmaların ardından sona erdi.

Çayeli Kazım Ayvaz Spor Salonunda 2 gün süren müsabakalarda Erkeklerde Şampiyon Rize Sağlık Meslek Lisesi olurken, ikinciliği Ardeşen METEM Lisesi, üçüncülüğü ise Çayeli Denizcilik Meslek Lisesi elde etti. Ardeşen METEM Lisesi'nin şampiyonluğa ulaştığı kızlarda ise Rize Sağlık Meslek Lisesi ikinciliği ve Rize Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncülüğü elde etti.

Final maçlarının ardından yapılan ödül töreninde derece elde eden Okullara ödülleri sunuldu.

Okullar federasyonu Gençlik ve Spor İl müdürlüğü Şube Müdürü Orhan Yüzer yaptığı açıklamada, Okullar Federasyonu'nun yapmış olduğu faaliyetlerin Rize'ye yakışır bir şampiyonada geçtiğini belirterek "dereceye giren ve katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyor, herkesi kutluyorum" dedi.

Öte yandan dereceye giren okullar 11-12 Nisan 2011 Nisan tarihleri arasında Kırklareli 'de yapılacak olan Badminton grup müsabakalarında Rize’yi temsil edecek.

badminton.jpg

1.20110415151652..jpg

2.20110415151703..jpg