Bağımlılığın Sembolü: Alyans

Bağımlılığın Sembolü: Alyans
Sevgi ve sadakati göstermenin en kolay yolu alyanslar oluyor.

Sevgi ve sadakati göstermenin en kolay yolu alyanslar oluyor. Toplum olarak sadakatin sembolü olduğuna inandığımız unsurlardan biridir. Birbirine seven insanların, birbirine sevdikleri söz ve aslında ettikleri sadakat yemininin bir işareti olan alyans, o günden sonra parmaklardaki yerini alır ve bir daha hiç çıkarılmaması dilenir. Gönülden bağlı olduğunu göstermek isteyen herkesin vazgeçilmez yüzüğü haline gelen alyanslar, farklı şekillerde ve farklı değerlerde üretiliyor. Her ne kadar değeri ve tasarımı onu farklı kılsa da, asıl özel kılan unsur vermiş olduğu bağlılık hissinde gizleniyo

Alyans Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Son dönemde çiftlerin yaptığı temel hatalardan biri kalın modeller seçmektir. Her ne kadar bu modeller oldukça gösterişli duruyor olsa da parmağın rahat hareket etmesini engeller ve kullanımı zorlaşır. Özellikle kısa parmaklara, küçük ellere sahip olan kişiler için kalın modeller asla uygun değildir. Daha çok ince tasarımlara sahip yüzükleri tercih etmeleri gerekir. Bu yüzükler gündelik yaşam faaliyetleri içerisinde de ellerini kullanmayı zorlaştırmayacaktır. 

Alyans seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur da sadeliktir. Çok fazla taşa yer verilen ve özel işlenen tasarımlar, satın alırken pahalı olsa da değeri düşen yüzüklerdir. Ayrıca bu modellerin modası da kısa süre içerisinde geçebilir. Sık sık değiştirilmemesi gereken özel bir yüzük olduğu için, modası sıra sürede geçmeyecek, gösterişten uzak ve sade modellerden yana seçim yapılmalıdır. 

Beyaz altından bir model kullanmak zevklerinize hitap ediyor olsa da evliliğin sembolü olarak görülmeyebilir. Bu nedenle alyans alırken daha çok sarı ya da bronz altından yana seçim yapmak gerekir. Özellikle bayanlar için bronz altından olan modeller hoş bir seçenek olacaktır.

Hangi Markanın Alyansı Alınmalı?

Son yıllarda alyans modellerinde de tasarımlar ön plana çıkmaya başladı. Ömür boyu parmaklarından çıkarmak istemedikleri bu yüzükleri alırken bir hayli titiz davranmak isteyen çiftler, marka konusunda da özenli davranıyor. En iyi markaya sahip olmak isteyen ve bu şekilde kullanım esnasında oluşan problemleri de daha kısa sürede çözebileceğini bilen çiftlerin tercihi, Myra Gold’dan yana oluyor. Altın dünyasının güçlü ismi Myra Gold, birbirinden güzel modellere sahiptir. Geniş ürün yelpazesi içerisinde herkes mutlaka kendi zevkine uygun bir model bulabilir. 

Myra Gold imzalı ürünleri satın almak için kuyumcu dolaşmaya da gerek yok. Firmanın web sitesi üzerinden alyans modelleri rahatlıkla görülebilir ve parmak ölçülerine uygun olarak sipariş verilebilir. Online alışveriş söz konusu olduğu için daha ekonomik rakamlarla yüzük alışverişini gerçekleştirmek de söz konusu olacaktır. Sadakate şekil veren Myra Gold’un en güzel modellerini görmek için siz de web sitesini ziyaret edebilirsiniz.