Bahçeli: BBP ve diğer partilerle birleşebiliriz

Bahçeli: BBP ve diğer partilerle birleşebiliriz
Bahçeli, Aydınlık Türkiye Partisi'ni (ATP) ziyaretinde önümüzdeki günlerde 'hayırlı gelişmeler' olabileceği mesajını vererek, önümüzdeki günlerde BBP ve diğer partiler ile birleşme mesajı verdi.

Bahçeli, Aydınlık Türkiye Partisi'ni (ATP) ziyaret etti. Bahçeli'yi ATP Genel Başkanı Oktay Öztürk karşıladı. Bahçeli, önümüzdeki günlerde 'hayırlı gelişmeler' olabileceği mesajını vererek, önümüzdeki günlerde BBP ve diğer partiler ile birleşme mesajı verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk siyasetinde iktidar değişikliği için siyasi partilerin belli ilkeler etrafında bütünleşme olarak bir araya gelme zarureti ortaya çıkmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Aydınlık Türkiye Partisi'ni (ATP) ziyaret etti. Bahçeli'yi ATP Genel Başkanı Oktay Öztürk karşıladı. Bahçeli, önümüzdeki günlerde 'hayırlı gelişmeler' olabileceği mesajını vererek, önümüzdeki günlerde BBP ve diğer partiler ile birleşme mesajı verdi. 'Ziyaretinizde birleşme mesajları aldık, önümüzdeki günlerde BBP'yi ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz?' sorusu üzerine Bahçeli, "ATP'nin adı Alparslan Türkeş'in Partisi. Önce buradan başlıyoruz. Bakalım arkadaşlar ne düşünüyor.

1.20100224210245..jpg

Hayırlı gelişmeler olursa ATP'li arkadaşlar ile birlikte hepsini teker teker ele alırız. Bir karara geçildiği takdirde görüşme ihtimallerimiz artar. Sorduğunuz sorulara cevap veririz" diye konuştu.

Tek başına iktidar olmayı arzuladıklarını söyleyen Bahçeli, bu hedefe varacaklarını belirtti. Bahçeli, balyoz darbe planı iddialarıyla ilgili soru üzerine ise kendisinin bir yazılı açıklama yaptığını ifade etti. Bir gazetecinin, 'Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı AK Partili iki milletvekili hakkında soruşturma başlattı bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna Bahçeli, "AK Parti'nin kendi iç meselesidir. İnşallah daha seviyeli bir buluşma kararı çıkar" karşılığını verdi.

Bahçeli, bugünkü çıkan gazete haberlerine iyi bakılması gerektiğini söyleyerek, cepheleşme çatışmalarının gazete kupürlerinde bulunduğunu kaydetti. Türk siyasetinde iktidar değişikliği için siyasi partilerin belli ilkeler etrafında bütünleşme olarak bir araya gelme zarureti ortaya çıktığını savunan Bahçeli, "Aynı ocaktan yetişmiş bir kardeşimiz olarak bir araya gelme düşüncesi yaptık. Birlikten kuvvet doğar" dedi.

2.20100224210257..jpg