Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden Dünya Birinciliği

Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsünden Dünya Birinciliği
Dünya genelinde yapılan ve Kanada merkezli düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda 6. Sınıf öğrencisi Deha Kaymak, dünya, Türkiye ve...

Dünya genelinde yapılan ve Kanada merkezli düzenlenen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda 6. Sınıf öğrencisi Deha Kaymak, dünya, Türkiye ve Antalya'da birinci oldu.

Kanada merkezli bir organizasyon olan ve yılda 6 defa gerçekleşen Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda Bahçeşehir Konyaaltı Kampüsü Uluslararası başarının sahibi oldu. 23-24 Kasım tarihinde dünya genelinde yapılan "Canada Caribou Matematik" yarışmasına katılım sağlayan 6. sınıf öğrencisi Deha Kaymak, Dünya, Türkiye ve Antalya'da birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.