Bak: Rize Kabuğuna Sığmayacak

Bak: Rize Kabuğuna Sığmayacak
AK Parti istanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, iddialı sözler sarfederek, yapılmakta olan ve yapılacak yatırımlarla Rize'nin kabuğuna sığmayacağını kaydetti.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, çalışmalarında ve projelerinde daima büyüyen ve gelişen Rize’yi hedeflediklerini, çayın yanında ticaretin ve turizmin canlanması için stratejik çalışmalar geliştirdiklerini söyledi.

2023 Türkiye’si vizyonuna uygun olarak Rize için projeler geliştirdiklerini ifade eden Bak, canlanan ekonominin yanında insanların rahatça yaşayabilmeleri içinde projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

TİCARET YOLLARI ÜZERİNDE BİR RİZE

Ovit Tüneli, Lojistik Merkez ve Havalimanı üçgeninde Rize’nin bir ticaret şehri olacağının altını çizen Bak, “Türkiye içindeki önemli ticaret yollarından bir tanesi olma noktasında attığımız dev adımlar hayata geçiriliyor. Ovit Tüneli’nin yüzde 70’i tamamlandı. Havalimanı için zemin etüt çalışmaları devam ediyor. Rize büyüyecek ve kalkıncaktır” diye konuştu.

osman-askin-bak-secim-calismasinda-1.jpg

AK PARTİ DURMUYOR, ÇALIŞMALAR HER ALANDA İLERLİYOR

Büyük bir ekonomiyi barındıracak olan Rize’de insanların rahatça yaşaması için tedbirler aldıklarını söyleyen Bak, “Rize şehir merkezimizde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık. Timya Vadimizde temel atma töreni gerçekleştirildi. Şehrimizi arkaya doğru açmak için Salarha Tüneli’nin ihalesini yaptık. Hamam Deresinin üzerini açıp Güney Çevre Yolu’yla Karadeniz Sahil Yolu’nu birleştireceğiz. Büyük bir ekonomiyi barındıran dinamik bir Rize oluşturuyoruz” dedi.