Bak, Türkiye Kendi Teknolojisini Üretiyor

Bak, Türkiye Kendi Teknolojisini Üretiyor
Rize’de seçim çalışmalarına devam eden Bak, Ardeşen’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ardeşen Sanayi sitesinde karşılaştığı bir vatandaş Bak’a, “Yaşım müsait Allah’ın izniyle 2023’ü ben, 2053’ü oğlum, torunum da 2071’i görecek. Bu sayede ben de görmüş olacağım” dedi.

Kendisini karşılayan vatandaşa, Bak, “Hep birlikte gece gündüz demeden çalışarak ürettiğimiz teknolojiyle, savunma sanayimizle, fabrikalarımızla, çocuklarımıza ve torunlarımıza yenilenen, büyüyen ve gelişen Türkiye’mizi teslim edeceğiz” dedi.

2114.jpg

TÜRKİYE KENDİ TEKNOLOJİSİNİ ÜRETİYOR

Türkiye’nin artık kendi teknolojisini ürettiğini ifade eden Bak, “Ürettiğimiz savunma sanayii sistemlerini teknolojisiyle birlikte imal ediyoruz. Eskiden yılda 10-12 milyar dolar savunma sanayisi için yurtdışına para ödüyorduk, şimdi ise 4 milyar dolarlık ihracat yapıyoruz. Yaptığımız zırhlı araçların hepsini Türk mühendisleri tasarlıyor” diye konuştu.

Teknoloji seviyesinin arttırılması gerektiğini söyleyen Bak, “Teknolojimizi bir üst seviyeye çıkarmalıyız. Savunma sanayimizi güçlü kılarak, dünyada bir dev olmamız lazım. Bizim potansiyelimiz var. İnsanlarımız bunu başarabilir. Milletimiz bir araya geldiğinde, tek yürek olduğu zaman, vatanını milletini düşündüğü zaman yapamayacağı iş yoktur. Bundan dolayı Türkiye’nin ayağa kalkmasını engellemek istiyorlar” şeklinde konuştu.