Bakan Bak ve Bakan Özhaseki Rize’den Ayrıldı

Bakan Bak ve Bakan Özhaseki Rize’den Ayrıldı
Rize'de çeşitli temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak programlarının ardından kentten ayrıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da ev sahipliğinde bir dizi inceleme ve ziyaret çerçevesinde Rize'ye geldi.

İlk olarak Pazar Millet Bahçesi projesini inceleyen Bakan Özhaseki ve Bakan Bak buradan Çamlıhemşin Kaymakamlığı'nı ve Çamlıhemşin Belediyesi'ni ziyaret etti. Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası'na çıkan Bakan Özhaseki ve Bakan Bak, Ayder'de devam eden Kentsel Dönüşüm alanını yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından programlarına Rize Merkez Kentsel Dönüşüm alanını inceleyen Özhaseki ve Bak, incelemelerin ardından Rize Valiliği ve Rize Belediyesi'ni ziyaret etti.

Son olarak AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret ederek partili belediye başkanları ile bir araya gelen Bakan Bak ve Özhaseki programların son bulmasıyla Rize'den ayrıldı.

Bakan Bak Ve Bakan Özhaseki Rize’den Ayrıldı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum