Bakan Eker: Rize Yeni Başkanla Daha Çok Gelişecek

Bakan Eker: Rize Yeni Başkanla Daha Çok Gelişecek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. M. Mehdi Eker, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a olan güvenini "Rize Yeni Başkanla Daha Çok Gelişecek" sözleriyle tazeledi.

2014 Yaş Çay fiyatını açıklamak üzere dün Rize’ye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. M. Mehdi Eker ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, dünkü Rize ziyaretleri kapsamında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete ayrıca, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da eşlik etti.

Ticaret Borsasından Belediye Başkanlığına  geçen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. M. Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar’ı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Başkan Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü  ile Meclis üyeleri, Belediye binası önünde kemençe ve Şair eşliğinde atma türkülerle karşıladı.

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(1).jpg

Başkanlık makamında Bakan Eker ve Yazıcı’ya, hizmetleri ile ilgili bilgi ve brifing veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; "30 Mart Yerel seçimlerinden Türkiye genelinde il bazında en yüksek oy oranını alarak Belediye Başkanı seçilmemin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker beyi  ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı beyi  makamımda ağırlamaktan memnuniyet duydum.  İnşallah bundan sonraki süreçte partimize laik bir Belediye Başkanı olma gayreti içerisinde olacağım. Rize'ye kazandıracak olduğumuz yeni projelerimizle siz değerli Bakanlarımız ve Milletvekillerimizle birlik beraberlik içerisinde daha gelişmiş bir Rize’yi ileriki yıllarda görmeyi hedefliyoruz" dedi.

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(4).jpg

BAKAN EKER,  RİZE YENİ BAŞKANLA DAHA ÇOK GELİŞECEK…

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker buradaki konuşmasında; "2014 yılı yaş çay alım kampanyası açılışı için Rize'de bulunuyoruz. Bu çerçevede Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap beye tebrik ziyaretinde bulunduk. İnanıyorum ki  yeni projeleriyle Rize'nin daha çok gelişmesine vesile olacaktır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(6).jpg

BAKAN YAZICI, TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ…

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ise açıklamasında; "30 Mart yerel seçimlerini çok yoğun bir çalışmamız sonucu başarıyla tamamladık. Milletimiz 30 Martta sandığa yansıttığı iradesiyle güven ve istikrarı belediyeler düzeyinde takip etti. Türkiye geneline baktığımızda Rize'de almış olduğumuz en yüksek oy oranının alınmasında katkısı olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seçim sonrasında göreve gelmiş olan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap beyi Belediye Meclis Üyelerimizi ve İl Genel Meclisi Üyelerimizi kutluyorum ve başarılı çalışmalara imza atmalarını diliyorum. Belediye Başkanımızın sunmuş olduğu projelerin hep takipçisi olacağız ve gerçekleşmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Göreve gelen arkadaşlarımızı kutlarken bizleri sandıkta yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(7).jpg

Ziyaretin sonunda ise Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap misafirlerine çeşitli hediye takdiminde bulundu.

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(2).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(3).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(5).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(8).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(9).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(10).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(11).jpg

hayati-yazici-ile-mehdi-ekerden-rize-belediyesine-ziyaret-(12).jpg