Bakan Fikri Işık Rize'ye Gelecek

Bakan Fikri Işık Rize'ye Gelecek
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bazı ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelecek.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bazı ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere 4 Ağustos Pazartesi günü Rize’ye gelecek. Bakan Işık, aynı günün akşam saatlerinde ise Rize’den ayrılacak.

4 Ağustos Pazartesi günü Rize’ye günübirlik gelecek olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, sabah 7 uçağıyla İstanbul’dan Trabzon’a hareket edecek. Ardından karayoluyla Rize’ye gelecek olan Bakan Işık’ın Rize’deki ilk durağı Valilik olacak.

Saat:10.00’da Rize Valisi Ersin Yazıcı ile makamda görüşecek olan Bakan Işık, ardından sırasıyla Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’a makamında ziyarette bulunacak.

Gündoğdu’daki bir restoranda yetkili isimlerle öğlen yemeğini yiyecek olan Işık, 14.30’da ise Rize’de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunacak. Işık’ın Rize’deki son durağı ise Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi. 15.30’da Küçük Sanayi Sitesi’nde incelemelerde bulunacak olan Bakan Işık, 16.30’da ise Rize'den ayrılarak karayoluyla Trabzon’a hareket edecek.