Bakan Kasapoğlu ve TFF'den Şenol Birol İçin Taziye Mesajı

Bakan Kasapoğlu ve TFF'den Şenol Birol İçin Taziye Mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), vefat eden eski milli futbolcu Şenol Birol için taziye mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında, “Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve milli takımda gösterdiği başarılar ile Türk futbol tarihinde adından söz ettiren futbolcu ve Çaykur Rizespor’un ilk teknik direktörü olan Şenol Birol’un hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Eski milli futbolcu Şenol Birol’a Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim" ifadelerine yer verdi.

TFF: Şenol Birol'u kaybettik 

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda ise, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Millî Takımımızın eski oyuncusu Şenol Birol'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 

8'i A, 2'si B olmak üzere 10 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen Şenol Birol, Zonguldak Kilimlispor, Rize Güneşspor, Sarıyer, Beşiktaş, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile Karşıyaka'da forma giymiş ve çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapmıştı.  

Merhum Şenol Birol'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve spor camiasına başsağlığı dileriz. " ifadelerine yer verildi.