Bakan Osman Aşkın Bak’ın Rize’de Katılacağı Programlar Belli Oldu

Bakan Osman Aşkın Bak’ın Rize’de Katılacağı Programlar Belli Oldu
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın memleketi Rize’de katılacağı programlar belli oldu.

Bu akşam saatlerinde Hakkari’den havayoluyla Trabzon’a oradan da karayoluyla Rize’ye gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cuma ve Cumartesi günü memleketi Rize'de bazı programlara katılacak.

Bakan Osman Aşkın Bak, Cuma günü saat: 10.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Akademik Yıl Açılış törenine katılacak. Ardından Cuma Namazını Fener Mahallesi’nde bulunan Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Camiinde kılacak olan Bakan Bak, Yenişehir Kapalı Spor Salo nunda saat: 13.00’te açılışı yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi Şampiyonasına katılacak. Buradan Ardeşen işçesine geçecek olan Bakan Bak, 14.00’te Ardeşen İlçe Kongresine katılacak. 15.30’da Ardeşen Alparslan Ortaokulunda Kodlama Atölyesinin açılışını gerçekleştirecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 16.30’da ise Rize Valiliği’nde düzenlenecek olan DSİ Bilgilendirme Toplantısına iştirak edecek.

Bakan Osman Aşkın Bak, Cumartesi günü ilk olarak saat:11.00’de düzenlenecek olan Ak Parti Fındıklı İlçe Kongresine katılacak.Saat: 12.00’da Çamlıhemşin Öğretmen Evinin açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Bak, 13.00’da Ak Parti Güneysu Gençlik Kolları Kongresine  katıldıktan sonra İstanbul’a gitmek üzere Rize’den ayrılacak.