Bakan Özhaseki Kentsel Dönüşüm İçin Rize’ye Gelecek

Bakan Özhaseki Kentsel Dönüşüm İçin Rize’ye Gelecek
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yakın tarihte Rize’ye geleceğini söyledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında Rize’deki yatırım ve projelerle Ankara temaslarını değerlendirdi.

İl Başkanı Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile söz keserek Rize’deki kentsel dönüşüm projelerinin yol haritasını belirlemek üzere yakın tarihte Rize’ye geleceğini söyledi.

Avcı, konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Rize’ye geleceğini belirterek, “Çevre ve Şehircilik bakanımızla bir görüşme yaptık.  Rize’de belli kentsel dönüşüm alanları oluşturabilir miyiz? Dolgu imar planı meselemiz var. İnşallah önünüzdeki günlerde sayın bakanımızla sözleştiler. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki bey Rize’ye gelecek ve burada kentsel dönüşümle ilgili bir çalışma yapılabilir mi, yapılabilirse hangi bölgeden başlanabilir? Bununla ilgili bir yol haritası tayin edeceğiz. Bakan beyin yakın bir zamanda Rize’ye gelmesini bekliyoruz.“ diye konuştu.