Bakan Rize'yi denetleyecek

Bakan Rize'yi denetleyecek
Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geliyor.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Trabzon, Rize, Giresun ve Gümüşhane'de bulunan yetiştirme yurtlarını denetlemek ve Giresun'da yapılacak olan Türkiye genelindeki yetiştirme yurtlarında kalan çocukların katılacağı yüzme yarışmasının açılışına katılmak için bugün (Pazartesi) bölgemizde.

Bugün Trabzon ve Gümüşhane ilindeki yetiştirme yurtlarını ziyaret edecek olan Kavaf Salı gününü ise Rize ve Giresun'a ayıracak.

Yarın Trabzon'dan karayolu ile Rize'ye gelecek olan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın Rize programında değişikliğe gidilerek Rize Valiliği'ni, Rize Belediyesi'ni ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra programa Çayeli Rehabilitasyon Merkezi ile Güneysu Rehabilitasyon Merkezi'nin ziyaret edilmesi eklendi. Bakan Kavaf'ın daha önce açıklanan ziyaret programında yer alan Atatürk Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'nu ziyareti ise açıklanan yeni programda yer almadı.

Kavaf Rize ziyaretinden sonra Giresun'a geçecek. Kavaf Giresun Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra Türkiye genelindeki yetiştirme yurtlarında kalan çocukların katılacağı yüzme şampiyonasının açılışını yapacak. Ardından Giresun'daki 13 – 18 Yaş Grubu Yetiştirme Yurdu ile 0 – 6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret edecek olan Kavaf karayoluyla Trabzon'a geldikten sonra havayoluyla Ankara'ya gidecek.

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/devlet-bakani-rizeye-geliyor-6631.htm