Bakan Soylu’dan Muhammed Avcı ile Avcı Ailesine Taziye Ziyareti

Bakan Soylu’dan Muhammed Avcı ile Avcı Ailesine Taziye Ziyareti
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 20 aylık oğlu Asaf Avcı’nın Hakk’ın rahmetine kavuşması nedeniyle Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’nın 20 aylık oğlu Asaf Avcı’nın geçtiğimiz günlerde yüksek ateş sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşması sonrası cenazesine, programının yoğunluğundan dolayı katılamamıştı. Bakan Soylu, bu akşam saatlerinde Trabzon’dan Rize’ye gelerek İl Başkanı Muhammed Avcı ile Avcı Ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Muhammed Avcı’nın İslampaşa Mahallesindeki ablasının evinde gerçekleşen taziye ziyaretinde Bakan Soylu’ya Trabzon Milletvekilleri ile Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in yanısıra, Rize İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da eşlik etti.

İl Başkanı Avcı başta olmak üzere Avcı Ailesinin acısını paylaşan Bakan Soylu Avcı aile üyeleriyle bir süre sohbette bulunduktan sonra taziye ziyaretini tamamladı.

suleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(1).jpg

suleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(2)-001.jpgsuleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(3).jpgsuleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(4).jpg

suleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(6).jpgsuleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(7).jpgsuleyman-soyludan-muhammed-avciya-taziye-ziyareti-(5).jpg