Bakan Varank, Rize ile İlgili O Habere Ateş Püskürdü: “Yunan medyası bile böyle aşağılık bir manşeti atmaz”

Bakan Varank, Rize ile İlgili O Habere Ateş Püskürdü: “Yunan medyası bile böyle aşağılık bir manşeti atmaz”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST KARADENİZ kapsamında Rize'de düzenlenen yarışmalara katılacak öğrencilerin yemek ihtiyaçlarının giderilmesi için bütçe ayrılmasını konu edinen haberlere sert tepki gösterdi.

Rize'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün TEKNOFEST'e destek için bütçe ayırdığı haberinde bazı mecraların "Damadın festivali" ve “TEKNOFEST'e 984 bin TL” ifadesini kullanması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı küplere bindirdi.

Tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dile getiren Bakan Varank, “TEKNOFEST ‘damadın’ değil Türkiye’nin yarınlarını yeşerten gençlerin festivalidir! Teknoloji yarışmaları için 79 ilden Rize’ye gelen 2 bin öğrenci, KYK yurdu boş dururken sokakta mı yatacaktı, üç gün aç mı duracaktı? Yunan medyası bile böyle aşağılık bir manşeti atmaz.” ifadelerini kullandı.

Bugün başlayan TEKNOFEST Rize etabı 14 Ağustos Pazar günü sona erecek

bakan-varank-rize-ile-ilgili-o-habere-ates-puskurdu-yunan-medyasi-bile-boyle-asagilik-bir-manseti-atmaz.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26 Yorum