Bakan Yardımcısı Aksu: ÇAYKUR, Bakanlığın Bölgedeki En Önemli Faaliyet Gösteren Kurumu

Bakan Yardımcısı Aksu: ÇAYKUR, Bakanlığın Bölgedeki En Önemli Faaliyet Gösteren Kurumu
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Aksu, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim tarafından hayata geçirilen çay satış mağazasının çok özel bir mağaza olduğunu belirterek, "Bu mağazayı, dünyada çok özel çay fabrikalarının stantlarında görebilirsiniz" dedi.

Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Törenine katılmak üzere Rize'ye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binası yanında oluşturulan Çay Satış Mağazasını da gezdi. Aksu, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aksu, ÇAYKUR'un, Bakanlığın bölgedeki en önemli faaliyet gösteren kurumu olduğunu belirterek şöyle devam etti: "Çok özel bir mağazayı gezdik. Bu mağazayı, dünyada çok özel çay fabrikalarının stantlarında görebilirsiniz. Çeşit ve ambalaj olarak yeni bir vizyona geçmiş durumda. Yeni açılmış ufak bir mağazada çok ciddi potansiyel yakalandı. Bunu inşallah Türkiye genelinde ülkemizin yüzü olarak kullanmayı hedefliyoruz."

tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-mustafa-aksu-caykur-genel-mudurlugu-binasi-yaninda-olusturulan-cay-satis-magazasini-da-gezdi-(1).jpgtarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-mustafa-aksu-caykur-genel-mudurlugu-binasi-yaninda-olusturulan-cay-satis-magazasini-da-gezdi-(2).jpgtarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-mustafa-aksu-caykur-genel-mudurlugu-binasi-yaninda-olusturulan-cay-satis-magazasini-da-gezdi-(3).jpgtarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-mustafa-aksu-caykur-genel-mudurlugu-binasi-yaninda-olusturulan-cay-satis-magazasini-da-gezdi-(4).jpg