Bakan Yardımcısı Kandemir, Memleketi Rize'de Temaslarda

Bakan Yardımcısı Kandemir, Memleketi Rize'de Temaslarda
Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, memleketi Rize'de bir dizi temaslarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet, Kandemir'in memleketi Rize'ye düzenlemiş olduğu ziyaretler kapsamında bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir'i, AK Parti Rize İl Başkan vekili İshak Alim, İl Başkan yardımcıları, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve çok sayıda teşkilat mensubu karşıladı.

erkan-kandemir-rizede-5.jpg

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Ekrem Orhon Mahallesinde inşaatı devam eden Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Onkoloji bölümü, Hastane otopark inşaatı  ve Çayeli Kaymakamlığı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü  ziyaret edildi.

erkan-kandemir-rizede-4.jpg

Bakan yardımcısı Erkan Kandemir, yapılan ziyaretlerde Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve  Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral'dan sağlık alanında yapılan yatırımlar ve inşaatı devam eden Ağız Diş Sağlığı Hastanesi hakkında bilgi aldı.

erkan-kandemir-rizede-3.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümü ile ilgili Başhekim Doç. Dr.  Hasan Türüt'ten servis ile ilgili bilgi alarak, hastaları ziyaret eden Kandemir, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Uzman Dr. Gülnihal Tufan'a hastalara olan ilgi ve alakasından dolayı çiçek hediye etti.

Kandemir, hastane personeli ile sohbet ettikten sonra Çayeli Kaymakamlığı Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

erkan-kandemir-rizede-1.jpg

erkan-kandemir-rizede-2.jpg