Bakan Yardımcısı Kandemir, Rize Belediyesi'nde

Bakan Yardımcısı Kandemir, Rize Belediyesi'nde
Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, Rize Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak ve bazı programlara katılmak üzere 2 günlüğüne memleketi Rize'ye gelen Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, Rize Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Bakan Yardımcısı Kandemir, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz ve Başkan Yardımcıları Mustafa Altay, İsmail Hakkı Soba, Şakir Mollayakupoğlu, Mehmet Yoldaş ve Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi tarafından karşılandı.

erkan-kandemirden-rize-belediyesine-ziyaret-2.jpg

Rize Belediyesi’ne ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Vekili Yılmaz, Rize’deki sağlık yatırımlarının geliştirilebilmesi için belediye olarak gerekli desteği verdiklerini söyledi. Belediye yönetimi olarak zaman zaman hastanelerde hastaları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Vekili Yılmaz, hastalar ve ailelerinin Rize’deki sağlık hizmetlerinden gayet memnun olduklarını söyledi.

erkan-kandemirden-rize-belediyesine-ziyaret-1.jpg

Bakan Yardımcısı Kandemir ise, Rize’deki sağlık yatırımlarının son durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, sağlık hizmetlerinde ülke genelinde büyük adımların atıldığını vurguladı.

Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Yılmaz, Bakan Yardımcısı Kandemir’e el dokuması Rize bezleri hediye etti.

erkan-kandemirden-rize-belediyesine-ziyaret-3.jpg