Bakan Yazıcı Vali Çakır'ı Tebrik Etti

Bakan Yazıcı Vali Çakır'ı Tebrik Etti
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de İl Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Rize Valisi Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Bakan Yazıcı'yı Rize'ye gelişinde Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran ile daire amirleri karşıladı. Yazıcı, son Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliği'nden Rize Valiliği'ne atanan ve bugün göreve başlayan vali Çakır'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarı diledi.

hayati-yazici-nurullah-cakir.20120815185918.jpg

Bakan Yazıcı, Rize Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, toplantılarda Rize'deki büyük yatırımları müzakere ettiklerini belirterek, ''Bu toplantılar, vali, milletvekili, belediye başkanımız, bölge müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştiriliyor. Bu toplantımızı yeni valimiz Nurullah Çakır ile birlikte ilk kez yapıyoruz. Bugüne kadar altıncı toplantımız oluyor'' dedi.

hayati-yazici-rize-il-koordinasyon-toplantisina-katildi..20120815185959.jpg

hayati-yazici.20120815190016.jpgKoordinasyon Kurulu Toplantısı'nın başlıklarının belli olduğunu ifade eden Yazıcı, ''Toplantıların faydalı olduğunu gözlemliyorum. Mutlaka birinci derece sorumlular bu çalışmaları takip ediyor. Süreçlerde tıkanma varsa, ödenek durumu itibarıyla, diğer bazı nedenlerden kaynaklanan, süreç beklediğimiz şekilde devam etmiyorsa bunları müzakere ediyoruz. Gerekli görülürse biz bakanlıklar nezdinde, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte takip ediyoruz. Çok verimli sonuçlar aldığımız kanısındayım'' diye konuştu.

Açıklamanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.