Bakan Yazıcı: Yerel Seçimlerden Dimdik Çıkacağız

Bakan Yazıcı: Yerel Seçimlerden Dimdik Çıkacağız
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayat Yazıcı, ”Bu coşkuyla birlikte 30 Mart yerel seçimlerinden dimdik bir şekilde çıkacağız. Rize olarak Başbakanımıza en büyük desteği vereceğiz” dedi.

Rize Merkeze bağlı Çarşı ve Yeniköy Mahallesi’nde düzenlenen danışma toplantısında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayat Yazıcı, ”Bu coşkuyla birlikte 30 Mart yerel seçimlerinden dimdik bir şekilde çıkacağız. Rize olarak Başbakanımıza en büyük desteği vereceğiz” dedi.

Vatandaşların ve mahallelinin yoğun bir katılım gösterdiği toplantıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

hayati-yazicinin-konusmasi.jpg

Vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “Bu coşkulu katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.  AK Parti olarak büyük bir aileyiz. İnşallah bu coşkuyla birlikte 30 Mart akşamı da istediğimiz sonucu alırız. Bu süreçten dimdik bir şekilde çıkacağımıza eminim. Ak Parti olarak bu günlere halka hizmet ederek geldik ve hep hizmet edeceğimizi söyledik. Biz Ak Parti olarak milletimize hizmet etmenin mücadelesi içerisindeyiz ve bundan sonra da milletimize hizmet etme gayretinin içerisinde olacağız.” dedi.

resat-kasap-hayati-yazici-hasan-karal-fotograf.jpg

Yerel seçimlerin belediye başkanlığı seçimlerden çok genel bir seçim maiyetinde olduğunu belirten Rize Milletvekili Hasan Karal ise, “Gezi olaylarıyla başlayıp 17 Aralık darbe girişimi süreci ile ayyuka çıkan, Sayın Başbakanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin başından uzaklaştırma girişimlerine millet olarak en büyük cevabı 30 Mart yerel seçimlerinde vereceğiz. Bu ülke üzerinde çıkar hesapları yapanların planladıkları kirli oyunların 30 Mart günü milletin iradesiyle suya düştüğünü herkes görecektir.” dedi.