Bakan'dan Gültekin'e Ziyaret

Bakan'dan Gültekin'e Ziyaret
Ak Parti Rize Milletvekili adayı Devlet Bakanı Hayati Yazıcı beraberinde diğer milletvekili adayları Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret etti.

Ak Parti'nin ağır toplarından yeni başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Seçim çalışmaları için Rize'ye gelen AK Parti Rize Milletvekili adayı Devlet Bakanı Hayati Yazıcı beraberinde Milletvekili adayları Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu, İl Başkanı Hikmet Ayar, Yönetim Kurulu Üyeleri ve milletvekili aday adaylarıyla birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin'i makamında ziyaret etti.

3.20110421193422..jpg

İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney'in de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Yazıcı, kısa bir süre önce İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Hakan Gültekin'i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yazıcı, İl Özel İdaresi kaynakları ve Köydes projesi kapsamında Rize'ye gelen ödeneklerle yapılan yatırımlar hakkında meclis Başkanı Hakan Gültekin'den bilgi aldı.

2.20110421193450..jpg

Yazıcı, ziyaretinin devamında Ak Partili İl genel Meclis Üyeleriyle Grup toplantı odasında bir araya gelerek kısa bir toplantı yaptı.

1.20110421193438..jpg