Bakanlar Bak ve Özhaseki Yarın Rize'de

Bakanlar Bak ve Özhaseki Yarın Rize'de
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi programa katılmak üzere yarın (Perşembe) Rize’ye gelecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Pazar ilçesi ile Çamlıhemşin ilçesinde Ayder Yaylasında incelemede bulunacak. Bakanlar ardından Belediye Başkanları ile toplantıda buluşacak. Akşam seansında ise Valilik, Belediye ve AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Rize programında bazı değişiklikler olabileceği bilgisine ulaşılan Bakanlar Bak ve Özhaseki’nin programında değişiklik olmaması halinde program şu şekilde:

Saat: 12.00 Ankara’dan Rize’ye hareket

14.00 Rize’ye varış ve Pazar ilçesi çöp depolama alanında inceleme

14.15 Ayder’e hareket

15.00 Ayder kentsel dönüşüm alanında inceleme

15.30 Ayder’de Belediye Başkanları toplantısı

17.00 Rize’ye hareket

18.00 Rize kentsel dönüşüm alanında inceleme

18.30 Rize Valiliği ziyareti

19.00 Rize Belediye Başkanlığı ziyareti

19.30 AK Parti Rize İl Başkanlığı ziyareti

20.00 Havalimanına hareket

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum