Bakanlar Özhaseki ve Bak, Rize'de yatırımları inceledi

Bakanlar Özhaseki ve Bak, Rize'de yatırımları inceledi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, beraberindekilerle Rize merkezdeki Belediye Blokları ve Doktorlar Sitesi'nde 23 hektarlık alanda gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Özhaseki, TOKİ ve Rize Belediyesi iş birliğiyle yapılan iş yerleri ile ilgili Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin'den bilgi aldı.

Bakanlar Özhaseki ve Bak, daha sonra Rize Valiliğine giderek Vali Baydaş ile ardından Rize Belediyesinde Rahmi Metin ile bir süre görüştü.

AK Parti İl Başkanlığına geçen Özhaseki ve Bak, İl Başkanı Hikmet Ayar ile görüştükten sonra partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Bakanlar Bak ve Özhaseki, programlarını tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Rize'den ayrıldı.

bakanlar-ozhaseki-ve-bakan-bak-rizede.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum