Bakanlar Rizede Derbiyi Bıraktı Ovit'i İşaret Etti

Bakanlar Rizede Derbiyi Bıraktı Ovit'i İşaret Etti
Ovit Tüneli temel atma töreni için Rize’de bulunan Bakanlar Galatasaray-Fenerbahçe derbisini bıraktı Ovit'i işaret etti

Ovit Tüneli temel atma töreni için Rize’nin İkizdere ilçesi Sivrikaya köyünde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Galatasaray’ın şampiyonluğu ile Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili yorum yapmak yerine Ovit Tüneli’ne dikkat çektiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray’ın şampiyonluğu ile Fenerbahçe-Galatasaray arasında dün akşam oynanan şampiyonluk maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili sorulan sorular üzerine “Bence dünkü derbiyi bırakıp bugünkü derbiye bakmak lazım. Bugün dağlarla mücadeleye başlıyoruz. Aslında Ovit Tüneli 15 km uzunluğu ile Türkiye’nin en büyük tüneli olacak. Adeta dünyaya meydan okuyacak inşaat işçiliğini burada gerçekleştireceğiz. Bugün burada Ovit Tüneliyle ilgili süreci gördüğüm zaman dünkü derbiyi gölgesinde bırakacağına inanıyorum” dedi.

bakanlar-rizede-derbiyi-birakti-oviti-isaret-etti-1.jpg

Bakan Binali Yıldırım ise “Ne derbisi Ovit var burada. Ovit’ten büyük derbi mi var. Milletin derdine bakalım. Derbilerin hali ortada” derken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ise “Hayırlısı söyleyecek bir şey yok” ifadeleri kullandı. Bakanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bol bol fotoğraf çektirdiler.