Bakanlıklara ait atama kararları

Bakanlıklara ait atama kararları
Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Çevre ve Şehircilik, Gümrük ve Ticaret, Maliye, Milli Eğitim ve Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre;
  Başbakanlık’tan Teftiş Kurulu Başkanlığı’na, Başbakanlık Başmüfettişi Mehmet Emin Baysa atandı.
  Adalet Bakanlığı’ndan Bakanlık Yüksek Müşavirliği’ne, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Ayhan Cürebal’ın ataması yapıldı.
  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan Bakanlık Müşaviri Mustafa İlker Ulu, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hakan Gür, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalan Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Hüseyin Aras getirildi. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Uğur Şeren atandı.
  Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Serkan Işık’ın ataması yapıldı. Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge   Müdürlüğü’ne, Nurullah Erem atandı.
  Maliye Bakanlığı’ndan Düzce Defterdarlığı’na Aksaray Defterdarı Ali Aykaş getirildi.
  Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Üyeliği’ne Kamil Yeşil atandı.
  Orman ve Su işleri Bakanlığı’ndan Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Taş getirildi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü’ne (Ankara), Ilısu Projesi 16. Bölge Müdürü (Mardin) Mahmut Dündar’ın, bu suretle boşalacak olan Ilısu Projesi 16. Bölge Müdürlüğü’ne (Mardin), 12. Bölge Müdürü (Kayseri) Ali Fuat Eker’in atamaları yapıldı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 12. Bölge  Müdürlüğü’ne (Kayseri), Hayrullah Coşkun atandı. Meteoroloji 9.Bölge Müdürü (Ankara) Hüseyin Yozgat, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.