Bakanlıklarda Atama ve Görevden Almalar

Bakanlıklarda Atama ve Görevden Almalar
Bakanlıklara ait atama kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başbakan Yardımcılığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama ve görevden alma kararlarına göre;

BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI

Başbakan Yardımcılığı Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Vakıflar Meclisi Üyeliğine Arif Dülger atandı.

Erzincan İl Müftülüğüne Yavuz Karabayır, Tokat İl Müftülüğüne Ahmet Erdem atandı.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muammer Coşkun, Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Barış Kılınç, Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Süleyman Koca, Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erdal Gevrek, Erzincan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Erdem, Isparta Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak ve Kütahya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah başka bir göreve atanmak üzere  görevden alındı.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcılığına Cafer Uzunkaya atandı.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Şakir Zeki Özgül'ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması ile bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Özcan Altındağ atandı.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Abdullah Tombul atandı.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Yankın, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcılığına Avni Dilber, Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcılığına Arif Sami Seymenoğlu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine Ali Gülşen, Nihat Özay, Güngör Öztürk, Yahya Baba, Ömer Faruk Şah, Mehmet Sağlam, Gümrük ve Ticaret Müfettişliklerine Muammer Tanrıvermiş, Yücel Karadiş, Gümrük ve Ticaret Müfettiş Yardımcıları Bengü Güvercin ve Emre Dağıstanlıoğlu atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmir Ticaret İl Müdürlüğüne Cevat Akgönüllü, Çanakkale Ticaret İl Müdürlüğüne Hüsniye Fırat, Kilis Ticaret İl Müdürlüğüne İsmail İncesoy, Bursa Ticeret İl Müdürlüğüne Zübeyir Tokgöz, Edirne Ticaret İl Müdürlüğüne Mahmut Altun, Malatya Ticaret İl Müdürlüğüne Ahmet Demirbağ, Yozgat Ticaret İl Müdürlüğüne İbrahim Akdaş, Karaman Ticaret İl Müdürlüğüne Yusuf Arı, Antalya Ticaret İl Müdürlüğüne Hüseyin Yalçın Koca atandı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Nüsret Tutan, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Doç. Kaşif Lemi Bilgin ve Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Osman Gül başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Dr. Murat Salim Tokaç, Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Akyapı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına, Mustafa Bozdemir, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Fevzi Pamukçuoğlu, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Dr. Zehra Gamgam, Telif Hakları Genel Müdür Yardımcılığına Erkin Yılmaz atandı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

 

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Arslan, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Coşkun Esen, Mardin İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Mevlüt Kuntoğlu, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Yakup Sarı, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Necmi Özen, Millî Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine Abdülkadir Özkan ve Mehmet Aktaş atandı.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Okan Kurşun atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek göstergeli Van 17. Bölge Müdürlüğüne Trabzon 22. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır’ın, bu suretle boşalacak olan 1 inci derece kadrolu ve +3000 ek göstergeli Trabzon 22. Bölge Müdürlüğüne Adil Erdoğan Yaşaroğlu ve Elazığ 9. Bölge Müdürlüğüne Okan Bal atandı.