Bakanlıklarda Atamalar

Bakanlıklarda Atamalar
Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +6400 ek göstergeli Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Cevdet Ceylan ve Murat Yazıcı atandı.

Başbakanlık Müşaviri Fatih Acar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Temsilcisi olarak bulunduğu Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliği görevinden alındı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım ise başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

İş Müfettişliği Yeterlik Sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcılarından, açık bulunan 5 inci derece kadrolu İş Müfettişliklerine Erdem Hasret, Emrah Erkan, Fethullah Aydoğdu, Başak Kaya, Ulaş Altan, Songül Kül, Tolga Pehlivan, Haci Kutlay, Ayşe Bayraktar, Gülçin Topaloğlu, Mehmet Emre Dağıstanlı, Filiz Gedik Tortop, Tülin Dinler, Hamza Sayan, Mete Kaplan, Mustafa Uyanık, Büşra Özğan, Ethem Teke, Seval Büyükhatipoğlu, Zübeyde Burcu Mercan, Ömer Yaşa, Murat Yılmaz, Davut Yeniay, Selvi Akay Alhayıroğlu, Hüseyin Baran Akınbingöl, Demet Kurt Işık, İbrahim Oğuzhan Yıldırım, Turgay Saraç, Mustafa Koç, Talha Bakırcıoğlu, Taha Altay, Yavuz Çetin, Burçin Bayındır, Aygül Aydın, İhsan Şenoğlu, Banu Gever, Kazım Yiğit, Kutay Subaşı, Fuat Birkan ve Emrah Akkurt, 3 üncü derece kadrolu İş Müfettişliğine Ömer Faruk Koç ve Sadiye Esra Atacan, 4 üncü derece kadrolu İş Müfettişliğine Denizhan Burak Özhan’ın atanmaları yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Bayram atanırken, ürkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Karamustafaoğlu’nun başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması ile bu suretle boşalacak olan Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcılığına ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Sedat Önal atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Tunç Sabuncu’nun ataması yapıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kutlu görevinden alındı.