Bakırcı Maç Bileti Satarsa

Bakırcı Maç Bileti Satarsa
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyesi tarafından oluşturulan U20 Dünya Kupası Bilet Satış Standı'nın başına geçerek bilet sattı.

21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında bazı müsabakaları Rize’de yapılacak olan U20 Dünya Şampiyonası için Rize Belediyesi bilet satış stantları oluşturuldu. Şehrin muhtelif yerlerinde açılan stantlarda futbol severlerin internet üzerinden maç biletlerini almaları sağlanıyor.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, dün oynanan Ç.Rizespor- MKE Ankaragücü maçı öncesi Rize Yeni Şehir Stadyumu girişinde kurulan bilet satış standının başına geçerek bilet sattı. Bakırcı, özellikle standın önünden geçen iş adamlarını standa çağırarak kredi kartlarını istedi. İş adamlarından kredi kartlarını alan Bakırcı, bu kartlar üzerinden çok sayıda bilet satışı gerçekleştirdi. Kimi iş adamları 10’ar adet bilet satın aldılar.

baskan-bakirci-mac-bileti-satarsa-2.jpg

Bakırcı yaptığı açıklamada, “U20 Dünya Şampiyonası maçlarının bir kısmı ilimizde oynanacak. Bu maçların biletleri sadece internet üzerinden satılıyor. Bizim hemşerilerimiz internet üzerinden bilet almaya pek alışık değiller. Biz Rize Belediyesi olarak hemşerilerimize yardımcı olmak için stantlar oluşturduk. Bu stantlarda hemşerilerimize internet üzerinden biletlerini alabilmeleri için yardımcı oluyoruz. Kapıdan bilet satılmayacak. İnternet üzerinden biletlerini almayan vatandaşlarım maç günü geldiğinde bilet bulamayacaklar. Şehrimizin muhtelif yerlerinde bu stantları yerleştireceğiz. 16 bin civarında bir bilet satılacak. Bunların tamamının satılmasını umuyoruz“ dedi.

baskan-bakirci-mac-bileti-satarsa-1.jpg