Bakırcı ve Sinan'a Yeni Görev

Bakırcı ve Sinan'a Yeni Görev
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan'a Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nde yeni görev...

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2011 Yılı 1. Olağan Meclis toplantısı Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı. Birlik başkanlığı seçimlerinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeniden birlik başkanı seçilirken Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Birlik Meclis 1. Başkanvekilliği’ne, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ise encümen üyeliğine seçildi.

Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan toplantıda birlik encümen üyelikleri seçimi yapıldı. Toplantıda ayrıca 2010 yılı kesin hesabı ile 2010 yılı faaliyet raporu onaylandı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin, üye belediyeler arasındaki işbirliği ve yardımlaşmayı geliştirmesini sağlaması açısından son derece önemli olduğunu vurgulayarak, " Yapılan toplantılarda belediye başkanlarımızın görüş ve önerilerini alarak başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere diğer bakanlıklara iletiyoruz. Birlikte projeler ve eğitim seminerleri düzenleyerek belediyelerimizin daha etkin hizmet üretmelerine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Amacımız hep birlikte Doğuk Karadeniz bölgesinin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmaktır” dedi.

1.20110426200042..jpg

Yapılan seçimlerde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeniden birlik başkanlığına seçilirken, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu birlik encümen üyeliklerine seçildi.

Birlik Meclis 1. Başkanvekilliği’ne Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı seçilirken, katip üyeliklere ise Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral ile Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli seçildi.

2.20110426200058..jpg

3.20110426200144..jpg