Bakırcı, Yaz Spor Şenliğine Start Verdi

Bakırcı, Yaz Spor Şenliğine Start Verdi
Rize Belediyesi'nin organizasyonuyla bu yıl 4’üncüsü yapılacak olan 4. Yaz Sporları Şenliğinin ilk etabı Futbol turnuvalarının başlamasıyla start aldı.

İçerisinde çeşitli spor aktivitelerinin yer aldığı yarışma ve konserlerle dolu 4. Yaz Sporları şenliği Ekrem Orhon Stadyumunda Kulüpler arası yapılacak olan Futbol müsabakalarıyla başladı. İl dışından da farklı kulüplerin katıldığı futbol turnuvasına dereceye girenlere Yaz Sporları Şenliği kapsamında ödüller verilecek.

Şenliklerin açılışına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın yanı sıra Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, TÜFAD Rize Şubesi Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, ASKF Rize Şubesi Başkanı Gafur Bayrak, Rize Belediye Spor Kulübü Başkanı İlyas Ataç ve sporcular katıldı.

Ekrem Orhon Stadyumunda başlayan şenliklerde Rize Belediyesi tarafından kurulan çocuk oyun parkında çocuklar palyaçolar eşliğinde eğlendi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı sporcularla penaltı atma yarışına girerek onların heyecanına ortak oldu.

Yaz Spor Şenliklerinin ilk etabının başlangıcında konuşan Başkan Bakırcı; “Rize Belediyesi olarak gençlerimizi sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor sağlığımız açısından son derece önemli bir daldır. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz yazsporları etkinliğimizin başlangıç günüdür. Şenlik kapsamında ilerleyen günlerde çeşitli yarışmalara ve spor aktivitelerine yer vereceğiz. Şenliklerimize ilk olarak futbol turnuvamızla başladık. Rize Belediyesi olarak 1200 gencimizi yeşil sahalarla buluşturduk. Bunların içerisinde doğu illerinden katılan sporcularımız var. Umarım ilerleyen zaman içerisinde bu sayıyı daha arttırırız. Sizlerden isteğim okulunuzu ve derslerinizi aksatmayın ve ailenizle diyalogunuz güzel olsun. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

img_4941.jpg

Turnuva kapsamında yapılan ilk karşılaşmanın başlama vuruşunu Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı. Bakırcı, ayrıca sporculara forma dağıttı.

Yaz Sporları Şenlikleri kapsamında içerisinde çeşitli spor aktiviteleri, yarışmaların ve konserlerin bulunduğu ikinci etap ise 22 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Sahil parkında yapılacak.

img_4904.jpg

img_4909.jpg

img_4945.jpg

img_4976.jpg

img_4985.jpg

img_5018.jpg

img_5029.jpg

img_4996.jpg