Bakırcı Ziyaretlerini Sürdürüyor

Bakırcı Ziyaretlerini Sürdürüyor
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ustalık döneminde belediye başkanlığı için  temaslarını sürdürüyor. Bakırcı, Müsiad başkanı  Mahmut Dabak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Kentin sosyoekonomik canlılığı için sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Başkan Bakırcı, Rize’nin geliştirilmesi yönündeki görüş ve önerilerini dile getirdi. Bugüne kadar yapılan çalışmaların kritiğini de yapan Başkan Bakırcı,Ustalık dönemi için henüz Avam aşamasında olan Rize Meydan projesi hakkında Müsiad yönetimine bilgiler verdi.

23.20131119122810.jpg

Bakırcı, Rize’nin önde gelen kurumlarından  İrşad vakfına geçerek Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hocaefendinin kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle tanıştı.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Mütevelli heyet Başkanı Ali Saruhan, Rize Belediye Başkanımız sayın Halil Bakırcı'nın, Vakfımızın kuruluşundan bu yana bizlere önemli derecede katkıları olmuştur. Özellikle Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız hocamızın ölüm yıl dönümlerinde yapılan anma programlarımıza ve yeni yapılan Kur'an Kursumuzun inşaatında Rize Belediyesi olarak desteklerini hiç bir zaman esirgememiştir. Kendisine yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

sa.20131119122933.jpg

Vakıf ziyaretini gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı konuşmasında; Bunun gibi Kur'an Kurslarımızdan yetişecek olan nesil sayesinde Rize'miz yeni Mustafa Yıldız hocalarına sahip olacağına inanıyorum. Merhum Mustafa Yıldız hocamızın Rize'de önemli bir yeri vardı. Sevenleri onu hep Zavendikli Mustafa hoca olarak tanırdı. Rize'ye çok önemli hafızlar yetiştiren bir hocamızdı. İrşad Vakfının kurucusu olan Merhum Mustafa Yıldız hocamıza Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Ziyaret İrşad vakfının kendilerine vermiş olduğu destekten ötürü, Başkan Bakırcı’ya Plaket ve zemzem takımı takdim edildikten sonra sona erdi.

asa.20131119123039.jpg