Bakırcı'dan Muhtarlara Ödev! Tüneli Gündemde Tutun

Bakırcı'dan Muhtarlara Ödev! Tüneli Gündemde Tutun
Rize'de Salarhalı Muhtarlar, Salarha Tüneli için toplandı.

Yıllardır konuşulan Salarha Tüneli'nin yapılması için bir araya gelen Salarhalı Muhtarlar bugün Yakamoz  Restaurant‘ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Rize şehir merkezi ile önemli bir nüfusa sahip olan ve şehirleşmeye müsait arazilere sahip Salarha Vadisi’ni birbirine bağlayacak Salarha Tüneli için bir araya gelen Salarhalı Muhtarların verdiği yemeğe Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da katıldı. Yemekte, Rize Belediyesi İmar müdürlüğü tarafından yapılan Salarha Tüneli ile ilgili sunu yapıldı.

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-6.jpg

BAŞKAN BAKIRCI; TÜNELİN GÜNDEMDE TUTULMASINI İSTEDİ

Sununun ardından bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, bölgenin sorunlarına destek olması açısından, bu gibi toplantıların iki üç ayda bir yapılmasının faydalı olacağını dile getirdi.

Başkan Bakırcı, KTÜ İnşaat Fakültesinde okuyan bir öğrencinin fakülte bitirme projesi olarak ortaya çıkan Salarha Tünelinin kendi kanaatince de Salarha ve Rize’nin trafiğine çok önemli katkılar sağlayacağı görüşünü taşıdığını söyledi.

Nihayetinde teknik çalışmaları devam eden tünelin Dalyan cami mevkisinden karşı tarafa geçecek şekliyle bir tünel düşünüldüğünü ifade eden Bakırcı, tüneli, Güney  Çevre yolu ile bağlantılı olduğu için Karayollarına kabul ettirdiklerini söyleyerek, Muhtarlar ve bölgede taşımacılık yapan durak yöneticilerinden, Salarha Tünelinin yapılması için konunun sürekli gündemde tutulmasını” istedi.

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-2.jpg

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-1.jpg

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-3.jpg

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-5.jpg

salarhali-muhtarlar-salarha-tuneli-icin-toplandi-4.jpg